ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Јанушев: Спин и лажна вест е дека Елизабета Канчевска – Милеска се враќа во ВМРО-ДПМНЕ

Игор Јанушев, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ ја коментираше и шпекулацијата за враќањето на Елизабета Канчевска - Милеска назад во партијата.