ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Пандев, Елмаз и Несторовски ќе бидат тестирани – ќе се проверуваат на аеродром дали имаат симптоми на коронавирус

Фудбалските репрезентативците , Илија Несторовски, Горан Пандев и Елиф Елмас,  треба да допатуваат од Италија неколку дена пред мечот, кој ќе се...