Специјалци го ликвидираа серискиот убиец од БИХ

Полицијата на БИХ попладнево го ликвидираше серискиот убиец од БИХ Един Гачиќ. Оваа информација ја потврдија од полицијата на оваа земја. Гачиќ го убиле специјалци на кои пукал убиецот во местото Лепеница.

Како што откриваат медиумите, Гачиќ ранил еден од полицајците во престрелката. Прво бил опколен со специјалците на кои отворил оган, со што било веднаш возвратено.