Се чисти снегот од улиците во Куманово

По снежните врнежи над Куманово, општинските екипи  излегоа на терен и интервенираа.

Со механизација се чистат улиците и тротоарите низ Куманово. Уште од утрово се измерени 8см снег, додека минималната температура во текот на ноќта се движеше околу -5 степени целзиусови.