Поранешна победничка на Евровизија гневна: Свечено ветувам, Евровосонг повеќе нема да гледам!

Марија Шерифовиќ, победничката од 2007 година на Евровизија, вчера на социјалните мрежи ја коментираше Евровизија 2019. Таа истакна дека повеќе нема да го гледа ова шоу, гневна на победата на Холандија.

Шерифовиќ исто така истакна дека е разочарана од фактот што Македонија не дала ниту еден поен на Србија.