ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО: „Чекај зелено“ со Викса

И денеска чекаме зелено заедно со Викса од 11 до 13 часот на ТВ 21, а се слушаме и по 12 на фрекфенциите на Метрополис радио мрежа. Од денеска гледајте во живо, преку веб порталот на ТВ 21.

Вчитувам…