„Епл“ претстави сопствен стриминг сервис

Компанијата „Епл“ денеска во аудиториумот „Стив Џобс“ во Купертино во американската сојузна држава Калифорнија, го претстави сопствениот стриминг сервис „ЕплТВ+“.