Светлана Унковска

1 Posts

Преговарачката рамка од ЕК на 3 јуни – првата меѓувладина конференција наесен

На трети јуни Европската комисија ќе ја објави преговарачката рамка со која ќе се дефинира текот опсегот, структурата на клучните услови кои...