Првата сопруга на Френк Синатра, Ненси, почина на 101 година

334
0
АКЦИЈА

Првата сопруга на Френка Синатра, Ненси, почина на 101 година старост, соопшти нејзиното семејство.

Ненси беше прва од четирите сопруги на Синатра, а со неа популарниот пејач имаше три деца – Френк јуниор, Тина и Ненси, која стана позната пејачка во 60-тите години од минатиот век.

По разводот во 1951 година, пејачот се ожени со филмската дива Ава Гарднер.