Панчо од ДНК повторно со чочек пред Тунел!

509
0
АКЦИЈА

Се сеќавата на чочекот на Панчо пред новиот тунел кај нас? Една мала пародија на неговото видео се случи и во емисијата Урбан таг со Тино и Спасија. Панчо повторно заигра чочек, еве како изгледаше тоа!

Целото интервју може да го погледнете на следниот ЛИНК.