Османи во #ClickPlus: Европа може да спие мирно, Македонија ја чува границата на Унијата

563
0
АКЦИЈА

Македонија е позитивната приказна, вели Бујар Османи, бидејќи се покажала како кредибилен партнер на Европската унија. Османи вели дека Унијата може да биде спокојна бидејќи Македонија ја чува нејзината граница.