Османи во #ClickPlus: Не смееме да се опуштиме, ништо не е завршено

449
0
АКЦИЈА

Иако во изминатите 12 месеци, новата Влада направила многу, а тоа како што вели Османи го забележале европските земји, сепак вицепремиерот вели дека ништо не е завршено и затоа не смее да има опуштање. Според Османи реформите и напорната работа треба да продолжи.