Османи во #ClickPlus: Опозицијата не треба да биде пречка во процесот

418
0
АКЦИЈА

Според вицепремиерот Бујар Османи, секоја опозиција има спротивставени ставови со власта, а тоа како што вели е нормално. Но, сепак додава дека опозицијата во Македонија не треба да биде пречка во процесот на евроинтеграциите.