Атанасопулос во ClickPlus: Атина очекува Собранието на РМ да го ратификува договорот

611
0
АКЦИЈА

Новинарот од грчкиот весник „Та Неа“, Ангелис Атанасопулос, во гостивањето на дебатната емисија Клик Плус изјави дека официјална Атина очекува Собранието на РМ да го ратификува договорот помеѓу двете земји.