Уредникот на „Катимерини“ во ClickPlus: Ќе биде напнато во следните шест месеци

525
0
АКЦИЈА

Уредникот на весникот „Катимерини“, Василис Недос, во дебатниот магазин Клик Плус изјави дека на внатрешен план Грција ја очекува жешка дебата. Според него следните шест месеци ќе бидат напнати.