Столтенберг в четврток ќе се обрати пред пратениците

477
0
АКЦИЈА

Според агендата, генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, на 17 и 18 јануари ќе ја посети Македонија, а в четврток на пладне ќе се обрати пред пратениците во Собрание на Р.М.

Генералниот секретар ќе се обрати пред пратениците во четврток напладне.

Договорот за добрососедство со Бугарија исто така оваа недела ќе биде на днедвен ред пред пратениците.

Се очекува неделава исто така претседателот Ѓорге Иванов да се изјасни дали ќе го потпише указот за Законот за употребата на јазиците и доколку не го стори тоа да го врати законот во Собрание.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР