Груби се опушта во Собрание со „спинер“

913
0
АКЦИЈА

spinerПратеникот на ДУИ, Артан Груби се опушта во Собрание вртејќи „фиџет спинер“. Спинерот е познат кај децата, а за повозрасните служи како „средство за смирување“ или бројаница.

Досега, пратениците на паузите, па дури и на седниците решавале крстозбори, играле игри на телефоните и се допишувале на социјалните мрежи.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР