Дали само Амди Бајрам од опозициската коалиција не ја бојкотира работата на Собранието?

880
0
АКЦИЈА

За разлика од своите колеги од опозициската коалиција предводена од ВМРО-ДПМНЕ кои не се појавуваат на собраниските седници, па дури ја бојкотираат и работата во општинските совети, пратеникот Амди Бајрам, претседател на Сојузот на Ромите на Македонија, денеска се појави на седница.

Фуркан Салиу

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР