„10 минути“ со Благица Петрески од Finance Think за феноменот „плата во плик“

569
0
АКЦИЈА

„10 минути“ со Бијлана Петрески од Finance Think  за феноменот „плата во плик“.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР