(ВИДЕО) Прелетал 24 километри со обични балони

448
0
АКЦИЈА

Aнглискиот авантурист Том Морган реши да полета само со помош на обични балони.

Тој, со само 30-на балони, врзани за столче за кампување се издигнал 2,5 километри во воздух, и прелетал 24 километри.

Тој потоа изјави дека планира да организира и трка со воздушни балони.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР