Булеварот пред Владата на РМ од вечер до понеделник затворен за сообраќај

125
0
АКЦИЈА

Сообраќајот на булеварот „Илинден“  на потегот од крстосниците со булеварите „Гоце Делчев“ и „Св. Климент Охридски“ од 18 часот вечерва до 8 часот во понеделник ќе биде во прекин во двата правци.

Како што соопштија од МВР сообраќајот пред Владата на РМ, ќе биде во прекин поради предизботрен митинг, а ќе сеодвива десно по булеварот „Св. Климент Охридски“ и по булеварот „Гоце Делчев“ и лево по булеварот „ВМРО“.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР