„Слаткар“ во Урбан таг

485
0
АКЦИЈА

Во најновото издание на „Урбан таг“ со Кристијан Ландов, гостуваше познатиот македонски рапер Марко Маринковиќ – Слаткар, кој ги отркри најновите планови на музички план.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР