„КЛИК ПЛУС“: МАКЕДОНИЈА ПРЕД ИЗВЕШТАЈОТ НА ЕВРОПСКАТА

980
0
АКЦИЈА

Во најновото издание на дебатниотмагазин „Клик Плус“ се дебатираше на тема „Македонија пред извештајот на Европската Комисија“.

На темата дискутураа Лидија Димова од СДСМ, поранешниот дипломат Ристо Никовски, еконосмкиот аналитичар и новинар Љупчо Зиков и Малинка Ристова Јорданова од Институтот за европски политики (ЕПИ).

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР