СУДЕЊЕТО ЗА БОГОЕВСКИ ОДЛОЖЕНО ЗА 14 НОЕМВРИ

56
0
АКЦИЈА

Одложено судењето за  Павле Богоевски за 14 ноември.

ОЈО  го обвинува за учество во толпа што ќе изврши кривично дело.

Претходно, со транспаренти „ОЈО – шуто, а сака да боде“, „Зарем Пајо?“ „Еден за сите, сите за еден“,  „Сваровски не може да суди скапоцен камен“, „#ПајоНеГоДаваме“, активистите на „Шарена револуција“ дојдоа пред Кривичен суд да му дадат поддршка нивниот соборец Павле Богоевски.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР