Mickoski anuloi protestat e paralajmëruara për t’u fokusuar në propozimin francez

TË FUNDIT

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në një konferencë për media tha se partia ka ndryshuar vendim dhe nuk do të protestojë për shkak të rritjes së çmimeve.

Sipas tij, ky vendim synon të fokusohet në propozimin e ri francez.

“Megjithëse njoftova se do t’i propozoja KE-së që nesër të kemi protesta për shkak të goditjes dramatike në standardin e jetesës së qytetarëve, duke pasur parasysh shkallën e shtuar të kujdesit ndaj hapave me propozimin francez dhe tradhtisë së mundshme të interesave shtetërore. , vendosa ta ndryshoj atë dhe tërësisht “Jemi duke u fokusuar në zgjidhje”, tha Mickoski.