Mexhiti foli për takimin me Gashin

TË FUNDIT

Izet Mexhiti, pas tubimit në Kumanovë, i pyetur nga TV21 ka folur për takimin që ka pasur me liderin e Alternativës, Afrim Gashi.

“Ka qenë një takim mes meje, Gashit, Ibrahimit dhe Bexhetin”, tha Mexhiti.

Shtoi se është vlerësuar se akrobacionet që po bëhen për zgjerimin e Qeverisë, nuk janë vlera evropiane.

error: Content is protected !!