Mbeti në këmbë në Shipkovicë, reagon Valmir Aziri/FOTO

TË FUNDIT

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri në tubimin e BDI-së në Shipkovicë, ka mbetur në këmbë ngaqë nuk ka pasur karrige të zbrazura për t’u ulur, përcjell TV21.

Pas kësaj ai ka shpërndarë lajmin e TV21 në profilin e tij në Facebook duke shkruajtur:

“Në Shipkovicën fisnike çdo here kam qëndruar në këmbë, si në vitin 2001 kur kam luftuar ashtu edhe tash kur vij në konakun e burrave dhe fisnikeve të malësisë së Sharrit!”.

error: Content is protected !!