Mariçiq: Në bisedimet me Bullgarinë deri tani kemi qenë konstruktiv

TË FUNDIT

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bojan Mariçiq tha sonte në emisionin “Click Plus” në TV21 se në bisedimet me Bullgarinë janë konstruktivë, të hapur dhe mjaft të arsyeshëm për të mos u përballur me presione. Ai shtoi se presioni është kryesisht për të mos hequr dorë nga procesi.