Kjo është gruaja e Kim Jong-ut (Foto)

Shumë pak dihet për jetën private të diktatorit koreanoverior Kim Jong, ndërsa publikimi i fotove familjare konsiderohet ende tabu.
Por gjatë inaugurimit të terminalit të ri të aeroportit ndërkombëtar të Piongiangut Kim Jong është shoqëruar nga funksionarë të partisë dhe bashkëshortja Ro Sol-ju.
Bashkëshortja e diktatorit duket mjaft simpatike dhe me një veshje perëndimore. Por gjithsesi të dhënat që shoqërojnë fotot e publikuara janë të përgjithshme, duke e shtuar edhe më shumë misterin për njërin prej personazheve më të përfolur të politikës ndërkombëtare.
auto_211435383641
auto_141411435383633
auto_2112211435383638
auto_3333331435383700