Digjet një kamion në magjistralen Prishtinë-Ferizaj!

TË FUNDIT

Një kamion është djegur sot në magjistralen Prishtinë-Ferizaj. rtv21.tv ka siguruar pamje nga vendi i ngjarjes. Po ashtu, rtv21.tv ka kontaktuar me Policinë e Kosovës dhe është në pritje të një përgjigje lidhur me ngjarjen.