Kallëzime penale për dy banorë të Dibrës për sulm fizik ndaj nëpunësve të policisë

Must Read

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur,...
- Advertisement -

 Dy banorë të Dibrës, baba dhe birë, janë paditur penalisht për sulm fizik ndaj një nëpunësi policie.

“Për shkak të ekzistencës së bazave të dyshimit për kryerjen e veprave penale rrezikim i sigurisë dhe ‘sulm ndaj një zyrtari gjatë kryerjes së detyrave të sigurisë’, Sektori i Punëve të Brendshme nga Dibra ngriti kallëzime penale kundër U.J (55) nga Dibra, si dhe kundër E.J (18) nga Dibra, për veprën penale ‘parandalimi i personit zyrtari në kryerjen e veprimeve zyrtare”, tha Stefan Dimoski, zëdhënës i Sektorit për Punë të Brendshme nga Ohri.

- Advertisement -

Ai shtoi se më 5 gusht në orën 17:15 pasdite, në rrugën kryesore në qytetin “Bratstvo Edinstvo” E.J. pasi u ndalua me biçikletë, ai nuk pranoi të dorëzojë dokumentet personale dhe të patentë shoferit nëpunësve të policisë.

“Kundrejt kësaj ka nisur debat me nëpunësit e policisë të cilët kanë bërë kontrollin në komunikacion. Pas një kohe të shkurtër, në një debat verbalë është kyçur edhe U.J i cili në mënyrë agresive është sjellë ndaj nëpunësve të policisë, ndërsa pastaj fizikisht i ka sulmuar theksoi, Dimoski.

- Advertisement -

Nëpër rrugët e qytetit nuk është i vogël numri i të rinjve të cilët lëvizin me moped dhe me shpejtësi të madhe, të cilët gjatë natës i shqetësojnë banorët e qytetit me zhurmën që e krijojnë.

- Advertisement -
  • Tags
  • 4

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë që kemi pasur rritje të...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund të vitit do të tejkalojë...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur, lind me 3 mijë euro...

Bekteshi në Click Plus tregon se sa persona kanë mbetur pa punë për shkak të pandemisë!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bën të ditur se nga periudha 15 mars deri në përfundim të gushtit janë larguar nga 12.500...

Ilire Dauti nga ASH: Kjo Qeveri në kushte normale e kishte të vështirë të përballet me probleme ekonomike

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët, në emisionin Click Plus në TV21, tha Qeveria e re por e vjetër në përmbajtje në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -