Janë sanksionuar 470 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

TË FUNDIT

Gjatë 24 orëve të kaluara policia në territorin e shtetit ka regjistruar 470 shkelje të masës për mbajtje të maskës mbrojtëse në fytyrë për mbrojtje nga virusi korona.

Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19./MIA

TË NGJAJSHME