IuteKredit Maqedoni, institucioni i parë për mikrokreditim që jep Mastercard kartela

МË SHUMË

Ka apo s’ka Tetova infektolog dhe epidemiolog? Thaçi e Osmani me qëndrime të ndryshme

Në Shtabin e Emergjencës kundër COVID-19 në Tetovë nuk ka infektologë e as epidemiolog tha kreu i PDSH-së Menduh...

Shtetet e vogla vështirë të arrijnë në radhë për vaksina! Osmani tregon se çfarë i ka propozuar Filipçes

Duke folur për përvojën e tij si Ministër i Shëndetësisë në kohën e gripit të derrave, zëvendëskryeministri Bujar Osmani...

Këto janë tre llojet e koronavirusit! COVID-19 mutacion gjenetik që s’ka ekzistuar tek njeriu

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, që me profesion është kirurg, ka shpjeguar për TV21 llojet e virusit në familjen e "viruseve...

Të gjithë klientët e rinj dhe ekzistues do të kenë qasje në mjetet financiare menjëherë 24/7 prej kudoqoftë

Prej sot IF IuteKredit Maqedoni do të jetë institucioni i parë financiar jobankar në regjion që do të mundësojë dhënien e kredi-kartelave të brendit Mastercard. Për të gjithë klientët e rinj dhe ekzistues kjo nënkupton siguri më të madhe, shpejtësi dhe rehati gjatë shfrytëzimit të shërbimeve të IuteKredit përmes përparësive që ofron lideri global në shërbimet financiare Mastercard.

“Misioni ynë në IuteKredit është të ofrojmë përvoja të veçanta në finansimin e personave fizik, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve tanë. Me mundësinë e dhënies së Mastercard kartelës për të gjithë klientët tanë jemi një hap para realizimit të të njëjtit dhe në ngritjen e standardit të mikrofinansimit në Maqedoni”.- deklarojnë nga IuteKredit.

Suksesi është i jashtzakonshëm dhe për Mastercard, duke pasur parasysh se bëhet fjalë për projekt të parë në regjion në bashkëpunim me institucion financiar jobankar.

„Jemi të kënaqur nga bashkëpunimi me Iutekredit me qëllim ofrimi të  shfrytëzuesve të tyre në Maqedoninë e Veriut  komoditet , shpejtësi dhe siguri gjatë pagesave оnlajn në mbarë botën ku pranohen kartelat Mastercard. Ne në Mastercard jemi të përkushtuar ndaj bashkëpunimit me fin-tech kompanitë në gjithë botën si strategji e jona afatgjate, meqë besojmë se bashkërisht mund të sjellim zgjidhje më inovatore financiare për klientët”- thotë Vanja Manova, menaxher regjional për Bullgari, Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë nga Masterkard Europë.

Më shpejt dhe më lehtë deri te mjetet e duhura financiare 24/7

Përfitimi më i madh i të pasurit kartelë është qasja e shpejtë të mjeteve financiare menjëherë 24/7 në vend dhe jashtë vendit. Gjithashtu shfrytëzuesit do të mund të tërheqin mjete nga bankomati, të blejnë direkt në pikat shitëse të cilat mundësojnë pagesë me Masterkard kartelë, si dhe të mund të blejnë sigurt në internet.

Dizajn unik vertikal

Mastercard kartela nga IuteKredit është kartela e parë në Maqedoni me dizajn unik vertikal, që simbolizon përparësitë e shërbimit më të shpejtë dhe më të lehtë që ofron IuteKredit duke iu mundësuar klientëve të saj të orientohen ndaj sfidave financiare dhe t’i shijojnë momentet e rëndësishme.

Aplikim i shpejtë dhe dhënia e kartelës

Të gjithë klientët e rinj dhe ekzistues do të mund të aplikojnë për kartelën e re Mastercard të IuteKredit gjatë aplikimit të ri për kredi konsumatore e cila mund të jetë online në www.iutecredit.mk, në ekspoziturat e IuteKredit në qytetet e mëdha në Maqedoni ose përmes telefonit 13 333.

Për  IuteKredit

IF IuteKredit Maqedoni dooel është institucion financiar që punon në bazë të Vendimit të lëshuar nga Ministria e financave në Republikën e Maqedonisë nr. 13-4845/5 nga 24.07.2017 dhe është e regjistruar administrues i të dhënave personale nga Direksioni për mbrojtjen e të dhënave personale.

Për mastercard

Mastercard  (NYSE: MA), www.mastercard.com, është kompani teknologjike në industrinë globale të pagesave. Rrjeta e tyre globale për përpunim të pagesave i lidh konsumatorët, institucionet financiare, tregtarët, qeveritë dhe aktivitetet biznesore në më shumë se 210 shtete dhe regjione në botë. Produktet dhe zgjidhjet nga Masterkard i mbështesin aktivitetet e përditshme në tregti si shopingu, udhëtimet, udhëheqjen e biznesit dhe udhëheqjen me financa- më lehtë, më sigurt dhe më efikas për të gjithë.

  • Tags
  • 1
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Lajmet më të reja

Ka apo s’ka Tetova infektolog dhe epidemiolog? Thaçi e Osmani me qëndrime të ndryshme

Në Shtabin e Emergjencës kundër COVID-19 në Tetovë nuk ka infektologë e as epidemiolog tha kreu i PDSH-së Menduh...

Shtetet e vogla vështirë të arrijnë në radhë për vaksina! Osmani tregon se çfarë i ka propozuar Filipçes

Duke folur për përvojën e tij si Ministër i Shëndetësisë në kohën e gripit të derrave, zëvendëskryeministri Bujar Osmani tha se një prej probleme...

Këto janë tre llojet e koronavirusit! COVID-19 mutacion gjenetik që s’ka ekzistuar tek njeriu

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, që me profesion është kirurg, ka shpjeguar për TV21 llojet e virusit në familjen e "viruseve corona" (me kurorë). "Është SARS, MERS...

Thaçi: Po të isha kryeministër do të kishte orë policore pa ndërprerje! S’ka vlerë ora policore kur shkojmë pijmë çaj te njëri-tjetri!

I ftuar për të folur për "armikun e padukshëm COVID-19" kreu i PDSH-së Menduh Thaçi ka dhënë mendimin e tij se si do të...

Thaçi hedh dyshime për punësimet e bëra, shpjegon propozimin e PDSH-së se pse Qeveria duhet t’i punësojë të gjithë mjekët e papunë

Kreu i Partisë Demokratike Shqiptare duke folur në ClickPlus të TV21 shpjegoi kërkesën e partisë së tij, që përmes Ministrit Bardhyl Dauti, e kanë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com