Hendboll: Vazhdon Kampionati botëror (Video)

Po vazhdon Kampionati botëror i hendbollit i shteteve në zhvillim, i këtij sporti, që për herë të parë organizohet sivjet nga Federata Nderkombëtare dhe që po zhvillohet në Kosovë!
Po i japim tabelën e ndeshjeve që do të zhvillohen sot në Prishtinë dhe Gjakovë.
TABELA_22 QERSHOR