Hendboll: Ishujt Faroe- Letonia dhe Kosova – Uruguaji

Sot zhvillohen, takimet e fundit të Kampionatit Botëror në Hendboll për shtetet në zhvillim. Në ora 15:00 Kosova dhe Uruguaji do luajnë për vend të tretë, ndërsa finalja fillon në ora 17 e 30 dhe do të përballen, Ishujt Faroe dhe Letonia. Të dyja takimet do të transmetohen drejtpërsëdrejti në kanalin e parë të Radio Televizionit 21./21 Media