Hapet në Madrid muzeu për njerëzit e verbër

Muzeu ‘Prado’ në Madrid ka hapur ekspozitën e saj të parë për persona me probleme në shikim, duke printuar në 3D gjashtë prej veprave të artit më të njohura. Ekspozita, e cila është e hapur deri më 18 tetor 2015, inkurajon vizitorët të prekin dhe ndjejnë veprat e artit.
1
2
3
4