Furkan Saliu në Click Plus numëron ish-revolucionistët laramanë që morën poste e u punësuan në institucione publike

TË FUNDIT

Në emisionin Click Plus në TV21 po bisedohet për aktivizmin shoqëror dhe oportunizmi politik. Gazetari Furkan Saliu gjatë debatit me ish-aktivistin e Revolucionit të Larmë Zamir Mehmeti, nëmroi ish-revolucionistët laramanë që kanë marr poste e janë punësuar në institucionet publike.

TË NGJAJSHME