Foshnja 3-muajshe imiton të atin, i thotë “Të dua!”

Një foshnje vetëm 3-muajshe imiton të atin, duke i thënë “Të dua!”. Prindërit e vogëlushit i kanë filmuar momentet kur djali përpiqet të flasë dhe e kanë publikuar videon në internet.
https://youtu.be/drCRUaqKzcc