Fakulteti i Arteve ende pa objekt të vetin(VIDEO)

Studentët e Fakultetit të Arteve në Universitetin e Prishtinës po përballen me probleme të natyrave të ndryshme si mungesa e mjeteve teknike dhe hapësira e mjaftueshme akustike.