​Shala uron përfaqësuesen e Kosovës në hendboll

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, uron përfaqësuesen e Kosovës në hendboll, pas fitimit të medaljes së bronztë në Kampionatin Botëror për vendet në zhvillim, e cila u organizua në Kosovë, konkretisht Prishtinë e Gjakovë
Ministri Shala u shpreh se ky sukses i Përfaqësueses së Kosovës është një fitore jo vetëm për hendbollin e Kosovës por është fitore edhe për vendin ngase me rezultatet dhe lojërat që ka treguar përfaqësuesja ka dëshmuar cilësi dhe konkurrencë përballë shteteve tjera të botës.