​Hamilton drejtë Ferrarit

Piloti Lewis Hamilton ende nuk e ka vazhduar kontratën me skuadrën e Mercedes, dhe largimi nga kjo skuadër po duket të jetë shumë i mundshëm.
Siç raportojnë mediet në ishull të mërkurën, Hamilton ka mundësi që të shkojë të Ferrari, ashtu sikurse që shkoi gjatë verës edhe piloti gjerman Sebastian Vettel.
Në rast se ndodh që Hamilton t’i bashkohet Vettelit, atëherë skuadra e Ferrarit do të kishte dyshen më të fortë në Formula 1.
Gjermani Vettel ka fituar katër herë titullin, kurse Hamilton dy herë.