Çifti që sfidoi vdekjen(Foto)

Leonardo Pereira dhe e dashura e tij, Mederos Nader vendosën të sfidojnë vdekjen në mbi 800 metra lartësi, në malin Pedra de Gavea.
Ata bënë veprime për të cilat do të duhet shumë guxim. 18-vjeçarja Nader që në pjesën e sipërme kishte veshur një kostum larje, ndërsa poshtë një palë pantollona të shkurtër, shihet bashkë me të dashurin 23-vjeçar që bëjnë fotot më të rrezikshme që keni parë ndonjëherë.
29FD97F400000578-3140305-Fearless_Victoria_wears_a_pink_bikini_and_hot_pants_as_she_poses-a-17_1435311579117-620x39329FD982F00000578-3140305-This_is_how_Victoria_and_Leonardo_hang_out-a-15_1435311560404-434x620
29FD980000000578-3140305-Leonardo_risks_his_life_for_a_thrill_as_he_dangles_above_Rio-a-16_1435311566196-434x620