Bilall Kasami shtron iftar: Të afrohemi më tepër, të bëjmë vepra të mira

TË FUNDIT

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami sonte ka shtruar Iftarin Tradicional me Myftininë e Tetovës për të gjithë hoxhallarët dhe punonjësit fetarë të komunës së Tetovës.

“Ky iftar le të na ofrojë akoma më tepër, t’ i bashkërendisim punët dhe veprimet tona në të mire të shoqërisë. Duke u lutur që këto ditë të shenjta të Ramazanit t’i kalojmë me lehtësi dhe në harmoni me njëri tjetrin”, shkroi Kasami në Facebook, përcjell TV21.