Bekteshi: Problemi me ngrohjen qendrore, i zgjidhur!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në paraqitjen para mediave pas seancës së sotme qeveritare, ka njoftuar se është zgjidhur problemi me ngrohjen qendrore në qytetin e Shkupit dhe komunat në kuadër të saj, transmeton TV21. “Problemi me furnizimin e ngrohjes qendrore në qytetin e Shkupit dhe komunat, është zgjidhur. Amvisëritë do të kenë furnizim të … Continue reading Bekteshi: Problemi me ngrohjen qendrore, i zgjidhur!