Array

BE padit Google për abuzim të konkurrencës

Must Read

597 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës të Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën...

Liderët botërorë: Vetëm së bashku kundër sfidave, veçanërisht me pandeminë

Gjatë kohës së sesionit të posaçëm të KB-së, me rastin e shënimit të 75 vjetorit të ekzistimit...

Padia e parë kundër diskriminimit gjinor në sport në vend

Para Gjykatës Themelore Civile Shkup sot duhet të mbahet seanca e parë për padinë kundër Federatës luftuese...
- Advertisement -

Bashkimi Europian ka paditur Google-n për sjelljen e tij që e cilëson kundër konkurrëncës. Komisioneri për Konkurrencën në BE tha se ka lëshuar një deklaratë me objeksione, ku thuhet se promocioni i firmës së linqeve të veta të shopingut përbën një abuzim pasi ato kanë dominancë në motorrin e kërkimit.

Margrethe Vestager tha se Google ka në dispozicion 10 javë për të dhënë një përgjigje.Ajo shtoi se ka nisur edhe një hetim për sistemin e funksionimit Android të Google.

- Advertisement -

Komisionerja shtoi se Bashkimi Europian do të vijojë të monitorojë aktivitetet e tjera të Google për të cilat janë ankuar kompanitë rivale.

Padia vjen pas pesë vjet hetimesh mbi kompaninë dhe mund të sjellë si rrjedhim me miliarda euro gjoba.

- Advertisement -

Google pritet të ketë një reagim zyrtar por stafi i kompanisë ka theksuar se është një çështje e vështirë.

Google mundëson më shumë se 90% të kërkimeve me bazë në Europë, diçka që Be e përshkruan një pozicion dominant.

- Advertisement -

597 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës të Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale...

Liderët botërorë: Vetëm së bashku kundër sfidave, veçanërisht me pandeminë

Gjatë kohës së sesionit të posaçëm të KB-së, me rastin e shënimit të 75 vjetorit të ekzistimit të kësaj organizate, liderët botërorë...

Padia e parë kundër diskriminimit gjinor në sport në vend

Para Gjykatës Themelore Civile Shkup sot duhet të mbahet seanca e parë për padinë kundër Federatës luftuese në bazë të “ndalesës së...

Pensionet për muajin shtator, siguria e prodhimeve dhe shitja e rrushit, sot diskutohen në Qeveri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot, me fillim prej ora 12:00, në sallën solemne do të mbajë seancën e 5-të, në të...

“Këtë vit, gjendja është ndërlikuar edhe më shumë për shkak të pandemisë së Kovid-19”, tha Pendarovski në 75-vjetorin e OKB-së

Në ngjarjen e nivelit të lartë, që u mbajtur mbrëmë në New York (Nju Jork) për 75-vjetorin e Organizatës së Kombeve të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -