BDI: Opozita punoi për dështim të Marrëveshjes, kundërshton edhe Tiranën dhe Prishtinën

Must Read

Në Moskë më shumë se 60.000 vullnetarë për vaksinën ruse

Më shumë se 60.000 njerëz  u paraqitën vullnetarisht të marrin pjesë në testimin e vaksinës ruse kundër...

Numri i të infektuarve me koronavirusin në botë tejkaloi 31 milion

Numri i të infektuarve me koronavirusin në botë, sipas ueb faqes  Uorldometer (Worldometer), tejkaloi 31 milion.

Në Itali zgjedhje rajonale dhe referendum për zvogëlimin e numrit të deputetëve

Në Itali sot mbahen zgjedhjet rajonale dhe referendumi për zvogëlimin e numrit të anëtarëve në Parlament.
- Advertisement -

BDI nëpërmjet një kumtesa tha se shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut nuk ju duhet një  opozitë jodinjitoze dhe antikombëtare e cila kundërshton edhe të gjithë drejtuesit e institucioneve në Shqipëri dhe në Kosovë.

-Këto uzurpator të skenës opozitare shqiptare nuk i përfaqësojnë
qytetarët shqiptarë dhe as edhe votuesit e tyre të cilët distancohen nga
këto qëndrime skandaloze të drejtuesve uzurpues të partive opozitare.

- Advertisement -

Qëllimi i vetëm i sjelljes së tyre jodinjitoze është shmangia e
përgjegjësisë për të gjitha humbjet dhe dështimet dhe vazhdimi i
uzurpimit të partive të tyre dhe skenës opozitare shqiptare.

Ju do të vijoni të qëndroni në sportelet e pritjeve të korridoreve të
LSDM dhe BDI edhe gjatë katër viteve të ardhshme për të rrënuar
politikat që avancojnë shqiptarët në këtë vend.

- Advertisement -

Ju ftuam të bashkoheni me ne, jo që të na mbështesni, por të qeverisni
bashkë me ne dhe ti ndajmë sukseset bashkë, por braktisët tryezën
shqiptare dhe punuat ditë e natë për dështimin e marrëveshjes historike
për shqiptarët e Maqedonisë së veriut.

Shqiptarët jo vetëm në Maqedoni, por gjithandej nuk do të ua harrojnë e
as falin këtë sjellje jodinjitoze, destruktive dhe turpëruese.

- Advertisement -

Z. Ali Ahmeti dhe BDI zotohen që do të vijojnë të punojnë për një
opozitë dinjitoze dhe kombëtare sepse shqiptarët kanë nevojë për
përfaqësues të zot, dinjitoz, vizionar dhe konstruktiv, e jo uzurpator
ordiner dhe dështak serik.

- Advertisement -

Në Moskë më shumë se 60.000 vullnetarë për vaksinën ruse

Më shumë se 60.000 njerëz  u paraqitën vullnetarisht të marrin pjesë në testimin e vaksinës ruse kundër Kovid-19 në Moskë, deklaroi sot...

Numri i të infektuarve me koronavirusin në botë tejkaloi 31 milion

Numri i të infektuarve me koronavirusin në botë, sipas ueb faqes  Uorldometer (Worldometer), tejkaloi 31 milion. SHBA  është më...

Në Itali zgjedhje rajonale dhe referendum për zvogëlimin e numrit të deputetëve

Në Itali sot mbahen zgjedhjet rajonale dhe referendumi për zvogëlimin e numrit të anëtarëve në Parlament. Autoritetet lokale zgjidhen ...

Holshtajn: Në interes të Bullgarisë është të mos e bllokojë zgjerimin e BE-së në këtë rajon

Problemet dypalëshe nuk duhet të jenë pjesë e kornizës negociuese për zgjerim të Bashkimit Evropian, konsideron ambasadorja gjermane në vend, Anke Holshtajn.

Për dy ditë ujërat e zeza rrjedhin nëpër rrugët e Crniçes, banorët kanë frikë për shëndetin e tyre

Për dy ditë me radhë në vendbanimin Crniçe në Shkup, ujërat e zeza po rrjedhin nëpër rrugë. Banorët thonë se këtë problem...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -