Artan Grubi ndau lajmin “e gëzueshëm” për Korridorin 8

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në tubimin e BDI-së në Vrapçisht ka ndarë një informacion në lidhje me nisjen e punimeve të ndërtimit të Korridorit 8, transmeton TV21. “Sot më në fund, pas peripecive gati 1 viti e gjysmë, kompania italiane IRD dorëzoi garancën bankare dhe e nënshkroi kontratën bankare për konsulent dhe mbikëqyrje, për … Continue reading Artan Grubi ndau lajmin “e gëzueshëm” për Korridorin 8