Artan Grubi dhe Kreshnik Bekteshi në stadiumin “Air Albania”

TË FUNDIT

Përfaqësuesit e lartë shqiptarë në Maqedoninë e Veriut, Artan Grubi dhe Kreshnik Bekteshi gjendjen në stadiumin “Air Albania”.

Janë duke ndjekur nga afër ndeshjen Shqipëri – Ishujt Faroe, përcjell TV21.