Arsovska tregon se çfarë e “mbushi kupën” për t’u ndarë nga Mickoski

TË FUNDIT

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska, mysafire në emisionin “Click Plus” në TV21, tha se “kupa u mbush” për shkak se priste përkrahje për të luftuar korrupsionin nga ana e VMRO-DMPNE-së, por ndërkohë ka rezultuar të jetë e kundërta.

“Nuk kam asnjë qëllim, çfarëdo qofshin pasojat, çfarëdo sulmesh, kërcënimesh apo çfarëdo që ata kanë menduar, unë nuk tërhiqem. “Unë nuk jam e tillë si person dhe nuk lejoj që dikush të keqpërdor asgjë, që është nga ajo që kemi premtuar se do të bëjmë, që është të përfaqësojmë interesat e qytetarëve”, thotë Arsovska.

Ajo tha se në të ardhmen si kryetare komune do të punojë për të mirën e qytetarëve.

“Mendoj se çdo gjë që është në drejtim të abuzimit duhet të parandalohet. Ata persona që në fillim të mandatit të tyre praktikisht nënshkruan deklarata me të cilat nisën me një proces vetingu praktik, pra me një proces me të cilin u zotuan qytetarëve se do të punonin ekskluzivisht në interes të tyre dhe se nuk do të përfaqësojnë ndonjë veprim kriminal apo korruptiv”, tha Arsovska.

error: Content is protected !!