Arsovska pranon nismën e TV21: Do të organizojë një kafe me ish-kryetarët e Qytetit të Shkupit për të shkëmbyer ide

TË FUNDIT

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska, në emisionin “Click Plus” në TV21 tha se do të organizojë një kafe me ish-kryetarët e qytetit të Shkupit për të shkëmbyer ide.

“Aq sa qyteti i Shkupit është qyteti im, është edhe qyteti i të gjithë kryetarëve të komunave të mëparshme. Secili prej tyre la gjurmë në atë që bënë dhe në atë që dhanë për shkupjanët”, tha Arsovska.